Ardo service / reparation inden for 1-2 dage.

Har du hårde hvidevarer fra Ardo– Vaskemaskine – Opvaskemaskine – Tørretumbler – Komfur – Ovn – Køleskab som trænger til service eller reparation?

 

Så kan du her læse lidt om Odense Hvidevare Service – Ardo køleskabs service i Odense og på resten af Fyn.

Bor du i Odense eller et andet sted på Fyn og har et Ardo køleskab som er i stykker eller bare trænger til almindelig vedligeholdstjek, så rykker vi ud inden for 1-2 dage med hurtig og sikker Ardo service til dit køleskab.

 

Få 1 års garanti på reservedele med vores Ardo køleskabs service.

Når du tilkalder os for at udføre service / reparation af dit Ardo køleskab, vurderer vi altid først skadens omfang og udarbejder et prisoverslag. Her ser vi særligt på, hvor lang tid en reparation vil forlænge køleskabets levetid – i forhold til de forestående udgifter ved selve reparationen. Er det nødvendigt at udskifte reservedele, har vi altid de fleste Ardo køleskabs reservedele med i bilen, så dit Ardo køleskab kan blive lavet ved første besøg.

Samtidig yder vi 1 års garanti på alle reservedele.

 

Sikkert udført Ardo service.

Hos Odense hvidevare Service har vi 15 års erfaring i service og reparation af Ardo hvidevarer. Dette giver os et solidt fundament for at yde en sikker Ardo hårde hvidevarer service. Ligesom vi også yder service på bl.a. Bosch, Miele, Siemens, Asko, Vølund, Samsung, Zanussi, Gram og en lang række af andre mærker. Ardo er et kvalitetsmærke inden for hårde hvidevarer, der har eksisteret længe. Derfor er Ardo hårde hvidevarer gennemtænkt i deres konstruktion og design, så vi kan udføre forbedringer og service på Ardo produkter uden unødvendige forhindringer og komplikationer. Vi har ydermere en god levering af Ardo hårde hvidevarer reservedele.

 

Kontakt os vedr. Ardo service.

Odense Hvidevare Service har kontor/værksted på Engløkken 2 - 5320 Agedrup. Herfra rykker vi ud med service og reparation på Ardo køleskabe. Vi dækker Odense og resten af Fyn. Har du brug for service / reparation, er du meget velkommen til at kontakte os på 66 18 77 00 / mobil: 60 64 26 60. Du har også mulighed for at maile til os på: webshop@mail.dk

 

Ring på 66 18 77 00
Er dine hårde
hvidevarer gået i stykker?
Er dine hårde hvidevarer gået i stykker? Bestil service
Mangler du reservedele
til dine hårde hvidevarer?
Mangler du reservedele til dine hårde hvidevarer? Besøg MegaNemt.dk
Vil du vide mere om
service og reservedele?
Vil du vide mere om service og reservedele? Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Odense Hvidevare Service - Gartnervænget Øst 41  - 5240 Odense NØ - Tlf.: 60 64 26 60 - E-mail: webshop@mail.dk - CVR-nummer: 26954142